U  trci Bujošević i Crkvenjakov

Izvor: Studio B, 23.Mar.2015, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U trci Bujošević i Crkvenjakov

Upravni Odbor Radiotelevizije Srbije (RTS) danas je prihvatio devet prijava koje su stigle na konkurs za generalnog direktora te medijske kuće, a među kojima su i prijave Dragana Bujoševića i Aleksandra Crkvenjakova.

Od 26 prijava, 12 je nepotpuno zbog čega ih je Upravni odbor RTS odbacio.

Pet prijava će biti naknadno provereno. Proveravaće se da li kandidati ispunjavaju sve uslove iz konkursa.

Jedna od prijava koja treba da se proveri je i prijava Saše Mirkovića, iz Zaječara, poslanika SNS, a proveravaće se da li on ima 10 godina iskustva u rukovođenju.

 

 

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

U trci za direktora RTS Bujošević i Crkvenjakov

Izvor: Večernje novosti, 23.Mar.2015

BIVŠI direktor RTS Aleksandar Crkvenjakov i bivši direktor "Politike" Dragan Bujošević na spisku su kandidata za novog direktora RTS. Prijavio se i poslanik SNS Saša Mirković, ali njegova prijava biće dodatno proverena. Upravnom odboru stiglo je 26 prijava, koje su otvorene na današnjoj sednici,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.