U tom trenutku sam mislila da ću da UMREM Najbolja drugarica joj je rekla da je MUŽ VARA, a ONDA...

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2020, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''U tom trenutku sam mislila da ću da UMREM'' Najbolja drugarica joj je rekla da je MUŽ VARA, a ONDA...

Šokantno otkriće o supružniku.

Moja najbolja prijateljica mi je pre 10-ak dana rekla da me moj muž vara. U braku smo skoro 10 godina i nikada u njegovu vernost nisam posumnjala.

Baš me to šokiralo, ali i dalje nisam veroval. Međutim, moja prijateljica je bila uporna u tome da mi otvori oči i da me ubedi da me moj muž vara. Čak je rekla da zna i sa kojom devojkom me vara i gde se viđaju.

Tada sam počela verovati da zaista govori istinu. Danas mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je poslala poruku da odem u hotel na ulazu u grad. Noge su mi se bukvalno odsekle od šok. Ništa se nisam ni spremala, uzela sam ključeva od auta i krenula ka hotelu. Čekala sam na parkingu, čekala... vreme mi nikada sporije nije prolazilo, a onda je iz hotela izašao moj muž i to sa MOJOM… MLAĐOM SESTROM!

Od šoka sam se počela tresti, srce mi je lupalo i mislila sam da ću u tom trenutku da eksplodiram, da umrem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.