Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2017, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku sanacija lifta na Trgu Krajine

BANJALUKA - Počela je sanacija lifta za invalidna lica na Trgu Krajine, a nakon stavljanja u funciju biće postavljen i videonadzor kako bi bio zaštićen od vandala. Završetak radova je planiran u roku od 15 dana.

"Lift na Trgu Krajine smo u više navrata sanirali, jer su ga nesavjesni pojedinci uništavali. Znamo koliko je važan našim sugrađanima koji imaju poteškoća sa kretanjem, pa smo ga i ove godine uvrstili u naše programe i početkom godine raspisali javnu nabavku >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << za izbor izvođača radova", rekao je Petar Bilčar, v.d.  načelnika Odjeljenja za komunalne poslove.

Sanacija je planirana ovogodišnjim Programom zajedničke komunalne potrošnje i u sklopu radova biće izvršena kompletna sanacija kabine, zamijenjeni elektroinstalacije i rasvjetna tijela, očišćen inoks, saniran mehanizma sa sajlama i drugi radovi.

Za sanaciju lifta biće utrošeno oko 5.000 KM, a izvođač radova je preduzeće "Duo lift" iz Banjaluke.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.