U toku sanacija klizišta na obali Vrbanje

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jun.2015, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku sanacija klizišta na obali Vrbanje

BANJALUKA - U toku su radovi na sanaciji klizišta na obali Vrbanje, u blizini "Incelovog" mosta, u banjalučkom naselju Česma.

Pored ovoga, na području grada biće sanirano više klizišta na putnoj komunalnoj infrastrukturi, potvrdili su u Odjeljenju za stambene i komunalne i poslove saobraćaja.

"Klizišta u fazi saniranja su u Ulici Franca Šuberta, Bukvaleku, Bijedića lokvi te Gornjoj Piskavici", kazali si iz ovog odjeljenja.

Danas je sječeno i rastinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << od "Incelovog" mosta, odnosno u ulicama Veljka Mlađenovića i Vladislava Skarića.

"Preglednost na ovom potezu prema Gradskom olimpijskom bazenu je slaba jer je rastinje bilo visoko i rašireno prema ulici. Teško se bilo kretati i vozačima i biciklistima, a na ovom dijelu koji su isjekli preglednost je već bolja", rekao je jedan od mještana.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.