U toku registracija za forum mašinogradnje i poslovne susrete

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2022, 13:41

U toku registracija za forum mašinogradnje i poslovne susrete

Domaći privrednici iz oblasti mašinogradnje mogu do 17. novembra da se registruju za učešće na Međunarodnom forumu mašinogradnje i poslovnim susretima planiranim tokom skupa, objavila je Razvojna agencija Srbije (RAS).

Iz Agencije navode da se ovaj forum i B2B susreti održavaju 16. i 17. novembra u Beču, u hibridnoj formi, onlajn i uživo, u organizaciji Privredne komore Austrije i uz podršku Evropske mreže preduzetništva (EEN).

Očekuje se da će forum okupiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stručnjake iz mašinogradnje iz 80 zemalja i kompanija iz celog sveta, a centralne teme skupa biće pametne fabrike, bezbednost podataka, održiva proizvodnja i cirkularna ekonomija, automatizacija, potraga za međuunarodnim stručnim kadrovima, održiva i efikasna nabavka na međunarodnom tržištu.

Na sajtu Razvojne agencije Srbije može se naći program foruma i adresa portala za registrovanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.