U toku radovi na uređenju infrastrukture u Žitorađi

Izvor: Press, 28.Nov.2013, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku radovi na uređenju infrastrukture u Žitorađi

Asfaltiraju se ulice u selima Pejkovac i Samarinovac i postavlja trotoar duž glavne ulice u Žitorađi. 

Ukupna vrednost ovih radova je 28 miliona dinara, a pojedinačno za asfaltiranje ulica izdvojeno je 16,5 a za trotoare 11,5 miliona dinara. 

"Radove koji su pri kraju, finansiramo iz sopstvenih sredstava odnosno iz lokalnog budzeta. U pitanju je asfaltiranje ulica u Pejkovcu i Samarinovcu u ukupnoj dužini od oko 2.500 metara i postavljanje trotoara duž leve strane glavne >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ulice Toplički Heroji u Žitorađi od oko 2.100 metara", rekao je za Tanjug predsednik opštine Žitorađa Goran Stojković. 

Stojković ističe da je ovo uspešna godina za opštinu kojom rukovodi i da su i pored brojnih finansijskih problema, realizovani mnogi projekti koji pomažu, ili će pomoći da građani u narednom periodu žive bolje.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.