U toku nedelje akcija suzbijanja komaraca

Izvor: Glas javnosti, 17.Jul.2012, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku nedelje akcija suzbijanja komaraca

BEOGRAD - Sekretarijat za zaštitu životne sredine saopštio je da su ekipe koje obavljaju monitoring odraslih formi komaraca svakodevno na terenu i utvrđuju brojnost i aktivnost komaraca.

U skladu s vremenskim uslovima, očekuje se da će se u toku ove nedelje, najverovatnije u četvrtak, sprovesti još jedna akcija suzbijanja odraslih formi komaraca uređajima sa zemlje.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U toku nedelje akcija suzbijanja komaraca

Izvor: Kurir, 17.Jul.2012

Ekipe koje obavljaju monitoring odraslih formi komaraca svakodevno su na terenu i utvrđuju brojnost i aktivnost komaraca, saopštio Sekretarijat za zaštitu životne sredine..BEOGRAD - Sekretarijat za zaštitu životne sredine saopštio je da su ekipe koje obavljaju monitoring odraslih formi komaraca...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.