U toku je žestok komšijski rat: Stanari ustali protiv Zorana, zidovi zgrade znaju sve o haosu iza “kaubojskih vrata” (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Feb.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku je žestok komšijski rat: Stanari ustali protiv Zorana, zidovi zgrade znaju sve o haosu iza “kaubojskih vrata” (FOTO)

"Više neću da sakupljam novac za lift i čišćenje zgrade! Ukoliko želite da lift i dalje radi i zgrada da bude čista, molim stanare da svoja dugovanja donose lično."

Foto: Telegraf

Ovo je sadržaj obaveštenja koje je na ulaznim vratima jedne stambene zgrade u Paraćinu zalepio stanar koji godinama od vrata do vrata sakuplja novac za čistačicu i za održavanje lifta.

Foto: Telegraf

Nastavak priče usledio je na istom mestu, sa unutrašnje strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << vrata i nekoliko sati kasnije.

"ZORANE,

Lako je napisati da nećeš više da sakupljaš pare za lift i čistačicu!

Daj prvo izveštaj za prošlu godinu, prihod od antena, rashod za šta god????

Majstor za interfon uzeo pare a lift ne radi!!!

Koliko je para za lift???

Svi prihodi i rashodi, sve na Savet stanara!

Po novom zakonu plaćaćemo predsednika saveta stanara kako mora!

MOLIM SASTANAK SAVETA STANARA SA SVIM OBRAZLOŽENJEM!"

Foto: Telegraf

Ne ulazeći u suštinu primedbi, tekst je ostao nepotpisan, pa su odmah zatim ostali stanari mogli da pročitaju i nastavak u kome imenom prozvani nezvanični predsednik Skupštine zgrade objašnjava da na ranije zakazane sastanke dolazi samo po nekoliko stanara i da su izgubili svrhu.

Foto: Telegraf

- Do sastanka kućnog saveta svako koga zanima prihod-rashod zgrade može doći danas kod mene u stan 34 i lično da se uveri i prebroji novac! – završava ovim rečima prozvani Zoran svoj dopis.

Zgrada nema registrovanu Skupštinu, elektronska brava na ulaznim vratima je u kvaru pa se objekat ne zaključava, na unutrašnjim "kaubojskim“ vratima staklo razbijeno, a potrebno je i krečenje.

Foto: Telegraf

Šta mislite, da li je potrebno da ova zgrada dobije prinudnog upravnika ako stanari već godinama ne mogu da se međusobno dogovore?

(Z.R.P.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.