U susret Junfest-u: Počela izgradnja najvećeg natkrivenog koncertnog prostora na Ušću

Izvor: Blic, 04.Jun.2014, 01:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U susret Junfest-u: Počela izgradnja najvećeg natkrivenog koncertnog prostora na Ušću

Na Ušću je počeo sa izgradnjom najveći natkriveni koncertni prostor koji će ugostiti mnoge izvođače tokom trajanja Junfest-a. Koncertni prostor na Ušću ugostiće brojne muzičke zvezde

Kako je i najavljeno od strane organizatora na prostoru površine od 8.000 kvadrata koji će biti pokriven portaflor podlogom i koji može da primi preko 50.000 posetilaca, trenutno se postavlja mali grad sa najvećom natkrivenom koncertnom dvoranom koja može da ugosti i do 10.000 posetilaca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Pored ovog ogromnog šatora biće postavljeno još 15 velikih šatora u kojima će se predstaviti poznate srpske i beogradske kafane i restorani, kao i popularni klubovi koji će preneti deo svoje atmosfere, ponude i programa uz svoje prepoznatljivo gostoprimstvo.

Na ovim scenama će se smenjivati orkestri, trubači, tamburaši koji zabavljaju publiku svakodnevno na raznim lokacijama u Beogradu, a pored njih rame uz rame naći će se i DJ-evi i bendovi na urbanoj sceni. Svi zajedno će se ovih dana spojiti na Ušću, kažu organizatori.

- Junfest će sredinom meseca spajati ljude raznih muzičkih ukusa, dok će se uz muziku prožimati i razni mirisi iz nama dobro poznatih restorana i kuhinja poput leskovačke, zlatiborske, vojvođanske, pirotske a posebnu draž daće i gosti iz Sarajeva. Na Junfestu probaćete autentičnu kuhinju Baš Čaršije, a u iznalaženju i spremanju kulinarskih receptura pomoći će i Srpska Asocijacija Šefova Kuhinja - kažu organizatori.

Na festivalu će nastupiti i Željko Joksimović

Učešće na festivalu već su potvrdili Željko Joksimović, Haris Džinović, Toni Cetinski, Ana Bekuta, Seka Aleksić i drugi izvođači koje će čekati spremna scena.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.