U sukobu migranata kod Bihaća, dvoje mrtvih i 18 povredjenih

Izvor: Beta, 01.Okt.2020, 09:01

U sukobu migranata kod Bihaća, dvoje mrtvih i 18 povredjenih

U sukobu migranata u naselju Žegar u Bihaću, dve osobe ubijene, a 18 je povredjeno, potvrdjeno je jutros iz MUP-a Unskon-sanskog kantona.Svi povredjeni u masovnom sukobu migranata zbrinuti su u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.Regionalna N2 televizija objavila je da je sinoć u 22.15 policijskoj stanici u Bihaću meštanka prijavila da je na Žegarskom polju došlo do sukoba migranata.Posle prijave, na mesto dogadjaja upućene su policijske patrole.Iz policije je potvrdjeno da su se sukobili Avganistanaci i Pakistanaci, da su dve osobe ubijene, deset ih je teže povredjeno, a osam lakše.Prema navodima Pakistanaca, Avganistanci su ih napali nakon čega su pobegli prema Plješevici.O svemu je obavešten tužilac, a u toku je potraga za ubicama.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Dvoje mrtvih, više povrijeđenih u sukobu migranata u Bihaću

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Okt.2020

  Dvije osobe smrtno su stradale, deset je teže povrijeđeno, a osam lakše u obračunu migranata u naselju Žegar u Bihaću, na sjeverozapadu Bosne i Hercegovine, potvrdio je za Radio Slobodna Evropa Ale Šiljdedić, portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.