Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2019, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru kod Bijeljine poginuli muškarac i žena, petoro povrijeđeno

BIJELJINA - Muškarac čiji su inicijali Z.J. iz Glavičica i žena F.M. iz Janje, oboje sa područja Bijeljine, jutros su poginuli, a petoro lica je povrijeđeno u sudaru dva vozila na magistralnom putu Bijeljina-Zvornik u mjestu Janjarska Obrijež, rekla je Srni portparol Policijske uprave Bijeljina Aleksandra Marić.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

KOBNO PRETICANJE PO MAGLI U stravičnom sudaru kod Bijeljine poginule dve osobe, među POVREĐENIMA I DETE

Izvor: Blic, 26.Okt.2019

Muškarac Z.J. iz Glavičica i žena F.M. iz Janje, oboje sa područja Bijeljine, jutros su poginuli, a petoro, među kojima i jedno dete, je povrijeđeno u sudaru dva vozila na magistralnom putu Bijeljina-Zvornik u mestu Janjarska Obrijež, rekla je Srni portparol Policijske uprave Bijeljina Aleksandra...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.