U subotu toplije, ali mogući pljuskovi i grmljavina

Izvor: B92, 24.Maj.2019, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U subotu toplije, ali mogući pljuskovi i grmljavina

U subotu u Srbiji toplije, ponegde umereno oblačno sa kišom, dok su sredinom dana mogući kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, saopštio je RHMZ.

Najniža temperatura od sedam do 13, a najviša dnevna od 21 do 24 stepena.

U Beogradu će takođe biti pretežno sunčano i toplije uz temperature od 13 do 23 stepena.

Narednih dana očekuje se toplo vreme, sa mogućim naoblačenjem i kišom u večernjim časovima.

Biometeorološka prognoza za subotu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 25. maj 2019:

Biometeorološke prilike pogodovaće većini hroničnih bolesnika. Izvesne tegobe mogu osetiti osobe sa srčanim oboljenjima i labilnim nervnim sistemom. Od meteoropatskih reakcija moguće su promenljivo raspoloženje, nesanica i glavobolja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas toplije i pretežno sunčano

Izvor: Blic, 25.Maj.2019, 01:01

U Srbiji se danas očekuje toplije vreme, u većem delu zemlje pretežno sunčano, a samo na području Banata i jugoistoka zemlje ujutru i pre podne umereno do potpuno oblačno, ponegde s kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS).

Nastavak na Blic...

Sutra sunčano i toplo, do 27 stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Maj.2019

Sutra će biti sunčano i toplo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ)...Jutarnja temperatura od devet do 14, a najviša dnevna od 22 do 27 stepeni...U Beogradu će takođe biti sunčano i toplo, s temperaturom od 14 do 26 stepeni...Narednih dana Srbiju očekuje promenljivo oblačno...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.