U subotu počinie izgradnja nove petlje Pančevački most

Izvor: Glas javnosti, 12.Jul.2012, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U subotu počinie izgradnja nove petlje Pančevački most

BEOGRAD- Izgradnja nove petlje „Pančevački most” počeće u subotu, 14.

jula, pa će zbog toga do kraja jeseni za saobraćaj biti zatvorena

prilazna konstrukcija mostu iz Ulice Dragoslava Srejovića.

Prva faza radova trajaće od 14. do 20. jula, kada će vozačima biti omogućen ulazak na Pančevački most iz Bulevara despota Stefana iz oba smera (smer iz centra grada i smer iz Višnjičke ulice).

Zbog radova će doći do izmene trasa linija javnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << gradskog prevoza koje koriste okretnicu „Bogoslovija”.

Tako će se vozila autobuskih linija 101, 104, 105, 106, 108 i vikendom 107 u smeru od autobuske okretnice „Bogoslovija” ka perifernim terminusima u naseljima na levoj obali Dunava kretati delimično izmenjenom trasom: autobuska okretnica „Bogoslovija” – Dragoslava Srejovića – Bulevar despota Stefana – Pančevački most i dalje redovnim trasama.

Iz Sekretarijata za saobraćaj preporučuju vozačima koji dolaze iz Mitropolita Petra da na raskrsnici te ulice sa Ulicom Dragoslava Srejovića skrenu levo ka Bulevaru despota Stefana, a zatim desno u Bulevar despota Stefana ka Pančevačkom mostu. Vozila koja dolaze iz smera Mirijeva i Karaburme Ulicom Dragoslava Srejovića treba da na kružnom toku Bogoslovija skrenu desno u Ulicu Mije Kovačevića ka Višnjičkoj ulici, a zatim levo u Bulevar despota Stefana ka Pančevačkom mostu.

Preporučuje se da, zbog rasterećenja kružnog toka „Bogoslovija”,  vozila koja se svakodnevno kreću na relaciji naselja Karaburma/Mirjevo – kružni tok „Bogoslovija” – centar grada i naselja Karaburma/Mirjevo – kružni tok „Bogoslovija” – Pančevački most koriste alternativne pravce na sledeći način:

– vozila koja dolaze iz smera Mirijeva i Karaburme za odlazak u centralno područje grada treba da koriste trasu preko Bulevara kralja Aleksandra, a za ulazak na Pančevački most trasu Mirijevski bulevar – Višnjička ulica – Bulevar despota Stefana;

– vozila koja dolaze iz centra grada za kretanje prema naseljima Mirijevo i Karaburma treba da koriste trasu preko Bulevara kralja Aleksandra, a za ulazak na Pančevački most Bulevar despota Stefana.

Sekretarijat za saobraćaj je, zbog navedenih radova i preraspodele saobraćajnih tokova u zoni „Pančevačkog mosta”, izdao nalog da se izvrši promena signalnih planova za rad semafora na sledećim raskrsnicama: Mije Kovačevića – Višnjička, Višnjička – Vuka Vrčevića, Bulevar despota Stefana – Jovana Avakumovića, Bulevar despota Stefana – Porečka i Vanizelisova – Knežopoljska. Zona radova takođe će biti vidno označena privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom za radove na putu. Iz ovog sekretarijata apeluju na vozače da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode kretanje vozila uslovima u zoni radova.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izgradnja petlje „Pančevački most"

Izvor: Studio B, 12.Jul.2012

Izgradnja nove petlje „Pančevački most" počela je danas, pa će zbog toga do kraja jeseni za saobraćaj biti zatvorena prilazna konstrukcija mostu iz Ulice Dragoslava Srejovića. ..Prva faza radova trajaće do 20. jula, kada će vozačima biti omogućen ulazak na Pančevački most iz Bulevara despota...

Nastavak na Studio B...

Počinje izgradnja nove petlje “Pančevački most”

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jul.2012, 14:41

Od sutra pa do kraja jeseni za saobraćaj će biti zatvorena prilazna konstrukcija mostu iz Ulice Dragoslava Srejovića

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.