U subotu Dan žalosti u Nišu

Izvor: Mondo, 21.Dec.2018, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U subotu Dan žalosti u Nišu

U Nišu će sutra biti Dan žalosti zbog tragedije koja se dogodila na pru?nom prelazu u Donjem Međurovu u kojoj je poginulo pet osoba.

Foto: TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIC/ bg

Gradsko veće Grada Niša izrazilo je saučešće porodicama stradalih, a na vanrednoj sednici doneta je odluka da se 22. decembar godine proglasi Danom žalosti na terotoriji Grada Niša, prenose mediji.

"U ovom teškom trenutku, kada je nažalost došlo do saobraćajne nezgode tragičnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << razmera, Grad Niš će pružiti svu neophodnu pomoć porodicama nastradalih i povređenih, navodi se u saopštenju.

Pet osoba je danas poginulo, a više od 26 povređeno u sudaru voza i autobusa na obeleženom pružnom prelazu, ali bez rampe, u Donjem Međurovu kod Niša.

Užas kod Niša: Sudar voza i autobusa, petoro mrtvih!

Pročitajte još:

A u Železnicama kažu - sve po propisu (VIDEO)

Nesreća se desila zbog propusta vozača autobusa?

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.