U stravičnoj nesreći u Nemačkoj poginulo devet

Izvor: Blic, 19.Jul.2014, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U stravičnoj nesreći u Nemačkoj poginulo devet

Najmanje devet osoba je poginulo, a 40 je povređeno kada se više autobusa sudarilo na autoputu u blizini Drezdena, na istoku Nemačke, saopštila je danas policija.

Prema rečima portparola policije Luca Zolnera, sudar se dogodio oko 02.00 časova ujutru i u njemu su učestvovali poljski autobus, ukrajinski autobus i poljski minibus.

On nije mogao odmah da iznese detalje o žrtvama.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autoput,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar u Nemačkoj, devetoro mrtvih

Izvor: B92, 19.Jul.2014

Berlin -- Devet osoba je poginulo, a 43 je povređeno kada se više autobusa sudarilo na autoputu u blizini Drezdena, na istoku Nemačke, saopštila je policija...Prema rečima portparola policije Luca Zolnera, sudar se dogodio oko 2 sata ujutru i u njemu su učestvovali poljski autobus, ukrajinski autobus...

Nastavak na B92...

Teška nesreća kod Drezdena

Izvor: RTS, 19.Jul.2014

Devet osoba je poginulo, a 43 su povređene u sudaru nekoliko autobusa na auto-putu A-4, nedaleko od Drezdena u istočnom delu Nemačke, saopštila je policija...Portparol policije Luc Celner rekao je da su u nesreći koja se dogodila noćas oko 2.00 časa, učestovali jedan poljski i jedan ukrajinski...

Nastavak na RTS...

Sudar u Nemačkoj, devetoro mrtvih

Izvor: Prva.rs, 19.Jul.2014

Prema rečima portparola policije Luca Zolnera, sudar se dogodio oko 02.00 časova ujutru i u njemu su učestvovali poljski autobus, ukrajinski autobus i poljski minibus.. On nije mogao odmah da iznese detalje o žrtvama.

Nastavak na Prva.rs...

U sudaru u Njemačkoj poginulo devet ljudi, povrijeđeno više od 40

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jul.2014

DREZDEN - Najmanje devet ljudi je poginulo i 40 je povrijeđeno kada su se poljski autobus, ukrajinski autobus i poljski minibus sudarili na autoputu u blizini njemačkog grada Drezdena, javila je njemačka policija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.