U spotu Snup Doga “dvojnici” engleskih prinčeva

Izvor: Blic, 12.Jan.2011, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U spotu Snup Doga “dvojnici” engleskih prinčeva

LOS ANĐELES - Američki reper Snup Dog u svom novom spotu angažovao je “dvojnike” prinčeva Vilijama i Harija.

U spotu za pesmu "Wet”, popularni muzičar razgovara telefonom sa kraljicom i prinčevima i poziva ih na žurku, uz komentar da "šta se desi u Vegasu, ostaje u Vegasu”.

Ubrzo potom "prinčevi” stižu luksuznom limuzinom, počinju da se opijaju i malo slobodnije ponašaju, čak dobijaju ples u krilu od striptizete. Na samom kraju završavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << polugoli u pustinji, gde ih pronalazi pripadnik škotske garde...

A kako je nedavno preneo magazin "People” reper je napisao i pesmu specijalno za momačko veče princa Vilijama, povodom njegovog venčanja sa Kejt Midlton koje je zakazano za april.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.