U špicu nakritičniji Pančevac i Brankov most

Izvor: Kurir, 14.Avg.2012, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U špicu nakritičniji Pančevac i Brankov most

Na beogradskim ulicama danas je 1.048 vozila javnog gradskog prevoza

BEOGRAD - Saobraćaj u Beogradu jutros je bio najintenzivniji na Pančevačkom mostu u pravcu prema centru glavnog grada i u krugu Autokomande, izjavila je dežurni dispečer udruženja Žuti taksi Dragana Đekić.

Očekuje se da će tokom dana "u špicu" biti veća saobraćajna gužva na Pančevačkom mostu, kao i na Brankovom mostu u pravcu prema Novom Beogradu, rekla je Đekićeva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Na beogradskim ulicama je 1.048 vozila javnog gradskog prevoza od kojih 76 tramvaja, 78 trolejbusa i 894 autobusa, rečeno je u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

Sa Beogradske autobuske stanice (BAS) planirano je 669 polazaka i predviđeni su vanredni polasci za Kotor i Jonkoping (Danska), dok je "Lasta" planirala da 589 vozila ostvari 6.251 polazak, a predviđen je vanredni polazak za Kotor, rečeno je u dispečerskim službama tih preduzeća.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.