U slučaju decenije ispitivani čak i MRTVACI! Najveća MISTERIJA ZLOČINA u Borči može da OSLOBODI ZORANA

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2019, 06:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U slučaju decenije ispitivani čak i MRTVACI! Najveća MISTERIJA ZLOČINA u Borči može da OSLOBODI ZORANA

Zoranu je pre tri dana otpočelo suđenje pred Višim sudom

Nepoznate DNK profile muških osoba, koji su nakon pronalaska leša pevačice Jelene Marjanović izolovani sa njenih noktiju i donjeg veša, istražitelji su tokom maratonske istrage upoređivali s više desetina osumnjičenih osoba među kojima su bila čak i dva mrtvaca, kao i jedan robijaš.

Za ove misteriozne DNK tragove, koje je veštačio Biološki fakultet, utvrđeno je sa sigurnošću  samo to da ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pripadaju nijednom muškom članu porodice Marjanović. To je ujedno i najveći adut odbrane optuženog Zorana Marjanovića, supruga ubijene pevačice.

- Analizom DNK tragova izolovanih s trenerke i donjeg veša žrtve dobijen je mešoviti DNK profil, najvećim delom njen, ali s prisustvom prfila muških osoba koje nisu Marjanovići – navodi se između ostalog u optužnici  protiv Zorana Marjanovića.

Njemu je, podsetimo, pre tri dana otpočelo suđenje pred Višim sudom zbog optužbi da je brutalno ubio svoju suprugu, što on kategorično negira.

- Advokati su više puta ponovili da ti DNK pripadaju pravom ubici, kao i da bi njihova identifikacija konačno razrešila ovaj slučaj  i oslobodila supruga pevačice, za koga tvrde da se optužen bez dokaza. Policija je tokom maratonske istrage ove nepoznate DNK profile upoređivala s brojnim osumnjičenima, među kojima su bili čak i jedan rodbijaš i dve osobe koje su u međuvremenu preminule – kazao je dobro obavešten izvor.

- Jedna od osoba čiji je DNK materijal  poređen s nađenim tragovima, a koja je u međuvremenu preminula, jeste lokalni borčanski beskućnik. On se neposredno nakon Jeleninog ubistva obesio, zbog čega se odmah našao na listi osumnjičenih. Njegov DNK profil, međutim, nije se poklapao s postojećim, pa je s njega skinuta sumnja – kaže sagovornik.

On dodaje da Marjanovićeva  odbrana insistira i na razotkrivanju misterioznih tragova pronađenih na pevačicinoj ruci i noktima.

- Osim što su ubeđeni da je pod noktima ostao materijal ubice jer se Jelena branila, branioci insistiraju i na tome da je pevačicin leš izvučen iz kanala bez venčanog prstena na ruci. Tvrde da joj je ubica najverovatnije skinuo burmu i tom prilikom ostavio svoj DNK materijal – kaže sagovornik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.