Izvor: Nezavisne Novine, 11.Okt.2016, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U šatore u parku stigli zapisnici

BANJALUKA - Štrajkačima u parku "Mladen Stojanović" u Banjaluci, danas je Komunalna policija donijela zapisnike o zauzimanju javne površine bez odobrenja nadležnih organa.

Komunalni policajci donijeli su zapisnike ponaosob za svakog od šest štrajkača, koje su oni, kako su nam rekli, odbili da potpišu.

U zapisniku je, između ostalog, kako kažu, navedeno da imaju rok od 24 sata za ukljanjanje šatora, a ako to ne učine, dobiće i rješenja za njihovo uklanjanje.

Komunalna policija je isključivo uputila upozorenje da se uklone neprimjereni sadržaji postavljeni bez dozvole, a ne utiče na to da bude zabranjeno okupljanje građana u parku.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.