U saobraćaju NEMA ZASTOJA, ali iz AMSS stiže NOVO UPOZORENJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2017, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U saobraćaju NEMA ZASTOJA, ali iz AMSS stiže NOVO UPOZORENJE

Na graničnim prelazima zadržavanja do 20 minuta

Na svim prioritetnim putnim pravcima intenzitet saobraćaja je umeren, bez zadržavanja na naplatnim rampama, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Veći priliv vozila očekuje u kasnijim popodnevnim i večernjim satima, pre svega na prilaznim putevima većih gradova, kada može doći do nešto usporenije vožnje, posebno na deonicama na kojima se izvode radovi, dodaje se u saopštenju.

Promenljive vremenske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prilike, koje će u nižim krajevima doneti kišu, a u višim sneg, od vozača zahtevaju više pažnje, uz obavezno poštovanje saobraćajne signalizacije.

Magla ovog popodneva znatno utiče na smanjenu vidljivost na području Vojvodine, pa se vozačima savetuje daleko veća opreznost za volanom.

Na deonicama gde je vidljivost ispod 100 metara, treba uključiti sva četiri pokazivača pravca, orijentišite se praćenjem srednje linije i držite veće odstojanje između vozila.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 20 minuta.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima, dodaje se u saopštenju AMS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.