U saobraćajnom udesu jedna osoba povređena

Izvor: Blic, 10.Sep.2012, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U saobraćajnom udesu jedna osoba povređena

U saobraćajnom udesu koji se dogodio posle ponoći u Batajnici povređena je jedna osoba, izjavila je Tanjugu portparol Urgentnog centra Nada Macura.

Udes se dogodio na uglu ulica Pionirske i Majora Zorana Radosavljevića, i tom prilikom jedan muškarac je zadobio povredu glave i prevezen je u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 113 intervencija od kojih 18 na javnom mestu, a pomoć lekara su tražili hronični bolesnici, osobe pod dejstvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << alkohola i povređeni u tučama.

Macura je savetovala adekvatno oblačenje i nošenje odgovarajuće obuće i bočice sa vodom, uzimanje voća i povrća i jačanje imuniteta.

Povezane vesti: Četiri osobe povređene u tri saobraćajna udesa Pet osoba povređeno rano jutros u saobraćajnom udesu Hitna pomoć u toku noći intervenisala 102 puta Dve osobe povređene u udesu u Bulevaru Nikole Tesle Tri osobe lakše povređene u saobraćajnom udesu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.