U saobraćajnoj nesreći povređena ćerka Vlade Divca

Izvor: Prva.rs, 27.Jul.2017, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U saobraćajnoj nesreći povređena ćerka Vlade Divca

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć u 22:58 sati dogodila u Ulici Braće Jugovića u blizini Studentskog trga, u samom centru Beograda, povređene su dve mlade osobe na motoru. Jedna od njih je ćerka proslavljenog košarkaša Vlada Divca, Petra (19) zadobila je tom prilikom ortopedske povred.
Prema saznanjima, Petra Divac primljena je na odeljenje traumatologije VMA, ima lakše povrede noge, a pored nje povređen je i motociklista L.Ž. (23).
- Mladić je hitno operisan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << oko tri sata ujturu je počela operacija i dugo je trajala. Ima otvoreni prelom potkolenice - prema nezvaničnim saznanjima sa Vojnomedicinske akademije u Beogradu.
Uzrok nesreće za sada nije poznat.
Izvor: Telegraf 

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U teškom udesu na motoru povređena ćerka Vlade Divca

Izvor: Večernje novosti, 27.Jul.2017

Petra Divac primljena je na odeljenje traumatologije VMA, ima lakše povrede noge, a pored nje povređen je i motociklista L.Ž. (23) ĆERKA proslavljenog košarkaša Vlade Divca lakše je povređena u saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć oko 23 sata na Studentskom trgu, u...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.