U saobraćajnim nesrećama povređeno 65 ljudi

Izvor: Blic, 15.Maj.2010, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U saobraćajnim nesrećama povređeno 65 ljudi

Prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirane su 133 saobraćajne nesreće, u kojima je 65 ljudi teže i lakše povređeno.

Prema podacima MUP-a, od ukupnog broja nesreća, na području Beogarada zabeleženo je 57 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 10 osoba povređeno.

Tokom protekle noći u Beogradu se dogodila jedna lakša saobraćajna nesreća i nekoliko tuča, u kojima nije bilo teže povređenih, izjavila je danas Tanjugu portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Sinoć oko 20.50 časova dogodila se lakša saobraćajna nesreća kod motela "1.000 ruža", gde je jedna osoba zadobila lakšu povredu kolena i prebačena je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Prema njenim rečima, tokom noći dogodilo se nekoliko tuča, što je uobičajeno za noć sa petka na subotu, ali nije bilo upotrebe pištolja i noževa, niti teških povreda.

Hitna pomoć je tokom noći intervenisala 90 puta, od čega je na javnom mestu bilo 14 intervencija, tako da je noć bila relativno mirna, rekla je Macura.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.