U saobraćajki na Mirijevu teško povređen mladić

Izvor: B92, 31.Avg.2017, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U saobraćajki na Mirijevu teško povređen mladić

Beograd -- Jedan muškarac teško je povređen sinoć u saobraćajnoj nesreći u beogradskom naselju Mirijevo, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Do nesreće je došlo u 20.39 časova na uglu ulica Koste Nadja i Raše Plaovića, a povređeni 26.godišnji muškarac prevezen je na Vojnomedicinsku akademiju.

Hitna pomoć protekle noći je intervenisala 87 puta, od kojih 16 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari i srčani bolesnici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U Beogradu se juče tokom dana dogodilo osam saobraćajnih nesreća, a u jednoj je motociklista (30) zadobio teške povrede prilikom pada sa motora u 10.27 časova u ulici Cerski venac, te je prebačen na VMA.

Hitna pomoć juče u toku dana intervenisala je 132 puta, od kojih 39 na javnom mestu, dodala je Macura.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Udes u Mirijevu, teško povređen muškarac

Izvor: Blic, 31.Avg.2017

Jedan muškarac teško je povređen sinoć u saobraćajnoj nesreći u beogradskom naselju Mirijevo, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura...Do nesreće je došlo u 20.39 časova na uglu ulica Koste Nađa i Raše Plaovića, a povređeni 26-godišnji muškarac prevezen je na Vojnomedicinsku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.