U šabačkim vrtićima pet godina iste cene

Izvor: Kurir, 09.Jul.2012, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U šabačkim vrtićima pet godina iste cene

Cene u vrtićima su od 1.070 do 5.100 dinara u zavisnosti od materijalnog stanja roditelja, a deci je obezbeđen 81 obrok mesečno

ŠABAC - Predškolska ustanova "Naše dete" u Šapcu, koja ima 14 vrtića, nije menjala cene od 2007. godine, rečeno je u toj ustanovi.

Kako ističu, "Naše dete" je po tome lokalni rekorder među javnim preduzećima i ustanovama. Cene u vrtićima su od 1.070 do 5.100 dinara u zavisnosti od materijalnog stanja roditelja, a deci >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je obezbeđen 81 obrok mesečno.

Direktor šabačkih vrtića Marica Vuletić ocenila je da je uspeh Predškolske ustanove "Naše dete" i to što je uspela da smanji broj dece koja čekaju upis.

"Uspeli smo da povećamo smeštajne kapacitete i deca iz porodica gde oba roditelja rade nisu "na čekanju. Od septembra neće čekati ni deca starosti do tri godine, jer se pravi objekat namenjen baš njima i to su naši najveći uspesi", rekla je Vuletić.

Predškolska ustanova "Naše dete" ima 14 objekata u kojima je smešteno 3.000 dece. Od tog broja 1.200 pohađa predškolsku nastavu, polovina u gradskoj sredini, a polovina u 47 sela.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.