U ritmu Drine i plesa

Izvor: S media, 04.Jul.2010, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''U ritmu Drine i plesa''

Danas je na stazi od Malog Zvornika do Banje Koviljače, pod geslom ''Drina je samo jedna'', održana šesta po redu rgata pod nazivom "U ritmu Drine i plesa", koja je okupila veći broj plovila, učesnika i posetilaca nego ikada ranije.

Direktorka regate Kosa Stojković je za Tanjug ocenila da je i ovoga puta sve proteklo na najbolji način na deonici dugoj 18 kilometara, sa 153 plovila i 1500 učesnika medju kojima je bilo najviše mladih ali i porodica sa decom, uključujući >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i bebe.

Višečasovni spust se ovog popodneva završio na Žićinoj plaži u Banji Koviljači, gde su uručne nagrade posadama koje su veseljem i disciplinom nadmašile ostale, a zbog nepovoljnih vremenskih prilika u prethodnom periodu izostao je niz sportsko-zabavnih sadržaja.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U ritmu Drine i plesa

Izvor: RTS, 04.Jul.2010

Šesta drinska regata održana je pod sloganom "U ritmu Drine i plesa". Više od hiljadu zaljubljenika u ovu reku, preko 150 čamaca i brodića spustilo se putem dugim 18 kilometara. ..Od Malog Zvornika do Banje Koviljače, pod geslom ''Drina je samo jedna'', održana je šesta drinska regata pod nazivom...

Nastavak na RTS...

U ritmu Drine i plesa

Izvor: Press, 05.Jul.2010, 06:47

Na startu 6. međunarodne drinske regate „U ritmu Drine i plesa", koja je juče pod sloganom „Drina je samo jedna" održana od Malog Zvornika do „Žićine plaže" u Banji Koviljači, našlo se oko 170 plovila .Uz vesele povike, zvuke truba, improvizovanih...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.