U regionu kišovito i hladno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2019, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U regionu kišovito i hladno

U zemljama regiona danas je hladno i kišovito, u Hrvatskoj i sa jakim vetrom.

Popularno zagrebačko izletište Sljeme osvanulo je danas pod snegom.

Index. hr navodi da se zima vratila u veći deo Hrvatske. Svanulo je hladno, oblačno i maglovito nedeljno jutro, a temperature su se ponegde približile nuli.

Nedelja i ponedeljak će u većem delu Hrvatske biti najhladniji dani u prvoj trećini maja, a osećaju hladnoće doprineće i često umeren i jak severozapadni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << severni i severoistočni vetar.

U svim većim gradovima BiH i Republike Srpske danas je kišovito. Najviša temperatura, 18 stepeni, zabeležena je u Mostaru, dok je najhladnije u Ivan Sedlu gde je 11 stepeni. U Sarajevu je 16, a u Banjaluci 12 stepeni, piše na sajtu bosanskohercegovačkog Hidro-meteorološkog zavoda.

Uprkos kiši koja pada na skoro celoj teritoriji BiH, na putevima nije bilo većih problema.

U Crnoj Gori preovlađuje promenljivo do pretežno oblačno vreme. U celoj zemlji povremeno pada kiša, a ponegde su zabeleženi pljuskovi i grmljavina.

Temperature se kreću od 17 do 19 stepeni, piše na sajtu Hidro-meteorološkog zavoda Crne Gore.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.