Pucnjava u banci u Americi: Petoro mrtvih, više ranjenih FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 10.Apr.2023, 17:03

Pucnjava u banci u Americi: Petoro mrtvih, više ranjenih FOTO/VIDEO

U pucnjavi koja se dogodila u centru Luivila, u Kentakiju, poginulo je pet, a ranjeno šest osoba, saopštila je policija.

Prema navodima policije, osumnjičeni napadač je takođe mrtav i za sada se ne znaju tačne okolnosti njegove smrti, preneo je AP.

Pucnjava se dogodila u zgradi banke.

FBI je saopštio da su njegovi agenti brzo stigli na mesto pucnjave, preneo je Rojters.

Najmanje dva policajca su upucana, rekao je Hamfri. Od najmanje osam ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji su prevezeni u bolnicu, dvoje je u kritičnom stanju. Jedan od njih je policajac koji je trenutno na operaciji.

Policija radi na identifikaciji svih žrtava, rekao je Hamfri. Neki od preživelih uspeli su da se na vreme sakriju u sigurnu sobu, rekao je reporter CNN-a.

FBI je rekao da su njegovi agenti na licu mesta i pomažu lokalnim organima za sprovođenje zakona. Stanovnici su upozoreni da se ne približavaju tom delu grada.

Policija veruje da je napadač povezan sa bankom, saopštila je na konferenciji za novinare. Čini se, kako kažu, da je bio bivši radnik.

"Policija je odgovorila u roku od tri minuta od jutrošnjeg poziva i skoro odmah naišla na osumnjičenog“, rekao je zamenik šefa policije Luisvila Pol Hamfri na brifingu za novinare. Osumnjičeni je nastavio da puca, rekao je načelnik. Policija je razmenila vatru sa napadačem, koji je preminuo na licu mesta, dodao je on.

Policija pokušava da utvrdi da li je napadač preminuo od vatrenog oružja ili od samoranjavanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.