Izvor: Nezavisne Novine, 14.Nov.2016, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prodaji napokon Snapchat naočare (VIDEO)

Snapchat od sada proizvodi i naočale u kojima se krije kamera za fotografiranje i snimanje.

Snapchat naočale  pod nazivom Snapchat Spectacles prodavaće se po cijeni od 120 eura i moći će se povezivati s pametnim telefonom, odnosno poznatom matičnom aplikacijom Snapchat.

Nažalost, oni koji su spremni izdvojiti oko 900 kuna za ovakvu napravu moraće pričekati jer se naočare trenutno mogu kupiti samo u nekoliko automata na području SAD-a.

Naočare će, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << osim fotografija, moći će snimati i video sadržaj u obliku videozapisa u trajanju od 10 sekundi, a uz njih će se dobiti i etui koji će služiti za punjenje baterije.

Ono što će biti poteškoća za ovakav proizvod je snimanje selfija, što je praktično nemoguće, a koji su jedna od glavnih načina fotografiranja kada je u pitanju Snapchat.

Koliko će ovaj potez imati odjeka među potrošačima i hoće li završiti kao Google Glass, preostaje vidjeti.

(NN/zimo.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.