U prekidu saobraćaj na barskoj pruzi

Izvor: Vesti-online.com, 10.Mar.2010, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prekidu saobraćaj na barskoj pruzi

Na pruzi Beograd- Bar saobraćaj je u prekidu na dva mesta. U Kalenićima stoji putnički voz koji je iz Vrbnice saobraćao ka Beogradu, a u Kosjeriću brzi voz koji je iz glavnog grada Srbije saobraćao ka Baru.

Saobraćaj na barskoj pruzi između Požege i Valjeva trenutno je u prekidu na dva mesta, saopštile su "Železnice Srbije".

Na deonici Požega-Valjevo, između stanica Lastra i Samari, oko 17.30 sati, voz koji je saobraćao iz Beograda za Kraljevo naišao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na snežni nanos, čije je rasčišćavanje u toku, ali se za sada se ne zna koliko će taj posao trajati.

Između železničkih stanica Kalenići i Kosjerić, u popodnevnim časovima prevrnula se drumska cisterna "Jugopetrola, koja je prevozila benzin.

Prilikom prevrtanja cisterne benzin se izlio, pa je Ministarstvo unutrašnjih poslova iz preventivnih razloga na ovoj deonici obustavilo i drumski i železnički saobraćaj dok se ne obavi pretakanje benzina u drugu cisternu.

Zbog toga u Kalenićima stoji putnički voz koji je iz Vrbnice saobraćao ka Beogradu, a u Kosjeriću brzi voz koji je iz glavnog grada Srbije saobraćao ka Baru.

"Železnice Srbije", kako se navodi u saopštenju, zbog nepristupačnosti terena i loših vremenskih uslova nisu uspele da organizuju autobuski prevoz za putnike tri voza, koji čekaju da saobraćaj bude normalizovan.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.