U požaru u bolnici u Pekingu stradalo 29 osoba

Izvor: Beta, 19.Apr.2023, 09:18

U požaru u bolnici u Pekingu stradalo 29 osoba

U požaru koji je izbio u jednoj bolnici u Pekingu nastradalo je 29 osoba, novi je zvanični bilans nesreće.Policija je danas saopštila da je uhapšeno 12 osoba, među kojima su direktor bolnice i zaposleni u preduzeću zaduženom za renoviranje bolničke zgrade.Iz pekinške bolnice Čangfeng evakuisano je više od 70 pacijenata.Požar je izbio juče oko 13.00 po lokalnom vremenu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

U požaru u bolnici u Pekingu stradalo 29 osoba

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Apr.2023

U požaru koji je izbio u jednoj bolnici u Pekingu nastradalo je 29 osoba, novi je zvanični bilans nesreće.Policija je danas saopštila da je uhapšeno 12 osoba, među kojima su direktor bolnice i zaposleni u preduzeću zaduženom za renoviranje bolničke zgrade.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.