U požaru u Nišu izgorela dva stana, nema stradalih i povredjenih

Izvor: Beta, 08.Maj.2021, 12:39

U požaru u Nišu izgorela dva stana, nema stradalih i povredjenih

U požaru koji je tokom noći zahvatio stambenu zgradu u ulici Nikole Pašića u samom centru Niša potpuno su izgorela dva stana, dok je jedan oštećen, ali niko nije stradao, niti je bilo povredjenih stanara.Agenciji Beta u Policijskoj upravi Niš rečeno je da za sada uzrok požara nije poznat."Policija je trenutno na terenu, kao i vatrogasne jedinice i u toku je uvidjaj. Nije mogao da bude obavljen noćas zbog mraka", rekli su u PU Niš.Požar je policiji prijavljen u 23.35, a u gašenju su učestvovala 24 vatrogasca.Zbog vatre i dima u hodniku zgrade vatrogasci su bili primorani četvoročlanu porodicu evakuišu iz zgrade uz pomoć dizalice sa korpom.U toku noći Hitna pomoć zbrinula je nekoliko stanara zbog uznemirenosti i jer su se nagutali dima.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

U požaru u Nišu potpuno izgorela dva stana, nema stradalih i povređenih

Izvor: Radio 021, 08.Maj.2021

U požaru koji je tokom noći zahvatio stambenu zgradu u Ulici Nikole Pašića u samom centru Niša potpuno su izgorela dva stana, dok je jedan oštećen, ali niko nije stradao, niti je bilo povređenih.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.