U požaru u Hadži Prodanovoj ulici stradala jedna osoba

Izvor: Beta, 19.Avg.2020, 09:35

U požaru u Hadži Prodanovoj ulici stradala jedna osoba

U požaru koji se dogodio tokom noći u Hadži Prodanovoj ulici broj 4, jedna osoba je preminula, rečeno je agenciji Beta u beogradskoj Hitnoj pomoći.Pet minuta iza ponoći je maloletna osoba ubodena je nožem u Ulici Prve pruge u Zemunu, on je nakon pružene prve pomoći prebačen u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj.Takodje, tokom noći se dogodila i saobraćajna nezgoda u kojoj su tri osobe lakše povredjene i one su prebačene na Vojnomedicinsku akademiju.U Hitnoj pomoći noćas je dežuralo 20 ekipa. Imali su ukupno 83 intervencije, od čega je 20 bilo na javnim mestima.Pozive za pomoć najviše su im upućivali astmatičari i kardiovaskularni bolesnici.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

BG: Muškarac lakše povređen u saobraćajnoj nezgodi

Izvor: B92, 20.Avg.2020, 07:15

Beograd -- U Beogradu se protekle noći desila jedna saobraćajna nezgoda, u kojoj je jedan muškarac zadobio lakše povrede, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći...Saobraćajna nezgoda se dogodila u 22.09 u Bulevaru oslobođenja, a lakše povređeni muškarac star 54 godine prevezen je na VMA...Ekipe...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.