U potrazi za stanom naišla na CIMERKU IZ PAKLA: Jeziva ispovest BEOGRAĐANKE: Sedela mi je na krevetu sa kadionicom u ruci, potezala NOŽ na mene

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 17:05

U potrazi za stanom naišla na CIMERKU IZ PAKLA: Jeziva ispovest BEOGRAĐANKE: "Sedela mi je na krevetu sa kadionicom u ruci, potezala NOŽ na mene"

Upozorava druge da ne prođu isto.

Pronaći dobar stan je danas jedna od nemogućih misija, sa kojima se mnogo ljudi svakodnevno susreće. Tom prilikom oni koji su u potrazi mogu se naći u situaciji kada se samo zapitaju "kako da se iz ovoga izvučem", a detalji često osvanu na društvenim mrežama.

Naime, devojka je ostavila komentar ispod oglasa jedne babe koja izdaje stan u Beogradu.

- Jedno upozorenje za sve. Žena bukvalno uzima novac i posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četiri dana traži da izađete iz stana, bez toga da će vam vratiti novac, i bez ikakvog razloga. Takođe vrata iz sobe je sklonila jer "vam ne trebaju"! Ja sam tražila da se vrate. međutim tada nisu mogla da se zatvore, uz prigovor da ne razume zašto meni trebaju vrata - "Je l' ja tebe ometam?". Žena ulazi u sobu konstantno, doslovno sedi na krevetu i priča. Takođe sama vam pomera stvari gde želi, u smislu sklanja vam stvari u orman bez pitanja. Zove vas 20 puta na dan i šalje poruke konstantno iako ste na poslu, bar ja. Uglavnom su to poruke u smislu nekih slika i slično. Ja sam sve to pokušavala da "iskuliram" maksimalno, ali već posle nekoliko dana je rekla da ne može da izdrži da živi sa nekim, da joj to unosi nervozu, jer je navikla da bude sama, i da hoće da isti taj dan uveče napustim sobu, ali mi neće vratiti novac. Ja sam uspela da izvučem bar deo novca, jer u suprotnom ne bih izašla, ali imajte to u vidu. Svako može imati različito iskustvo, ja nisam nikad imala ovakvih problema, ali čisto da budete upoznati sa ovim - stoji u komentaru.

Nakon što je ekipa Telegrafa kontaktirala devojku, ona je otkrila da to nije sve, ali je smatrala da joj niko neće verovati, pa je neke "sitnice" zadržala za sebe.

- Nakon što sam stigla sa posla, bila sam veoma umorna, te sam se nakon tuširanja bacila u krevet i zaspala. Vrata su bila otvorena, jer nisu mogla da se zatvore, pa je pas sve vreme šetao, ali to mi i nije toliko smetalo. Ipak, u jednom trenutku osetila sam da me neko posmatra. Mislila sam da umišljam, ali sam ipak otvorila oči da bih proverila, i ugledala baku koja sedi pored mene. Malo je reći da sam se uplašila, a kad sam spustila pogled, videla sam da ima kadionicu u rukama. Kako mi je rekla, ona je ugledala gugutku, da gugutku usred noći, pa je želela da je okadi, da bih imala sreće u životu - istakla je ona.

Kako je dalje ispričala, na lep način je pokušala da postavi granicu, te da joj da do znanja da ovo svakako nije u redu i nije prihvatljivo, ali baka je terala po svom.

- Kako što sam napisala već, zvala me je i po 20 puta u toku dana, i sve to propraćeno porukama u vidu "gifova". Ja sam često bila na poslu, pa nisam ni imala vremena da odgovorim, što je nju jako naljutilo, te je odlučila da me izbaci. Poslednju poruku koju mi je poslala bila je da "potražim stan gde ću spavati večeras, jer to neće biti kod nje".

- Zatekla sam nekolicinu stvari ispred vrata, dok su ista bila zaključana, a depozit kod bake naravno. Počela sam da lupam, čak sam pretila i policijom, nakon čega je otvorila kako bih uzela ostatak stvari. Nakon prepirke, počela sam da se pakujem dok me je ona posmatrala. Naravno, usledio je još jedan haos. Napala me je da sam joj uzela kapute, za koje nisam ni znala da postoje, a s obzirom na to da sam bila na "ivici" i nisam imala ni snage ni volje da se raspravljam, samo sam ćutala. Nju je to još više iznerviralo, te je otišla po nož i krenula ka meni, preteći da će me ubiti ako joj ne vratim stvari. Nakon što je sama izvadila stvari iz kofera, i uvidela da njeni kaputi nisu tu, rešila je da se "smiri" i sebi skuva kafu, jer kako kaže "ovo nije dobro za njeno zdravlje" - ispričala je ona.

- Nakon nekog vremena naišla je devojka, koja je njena rođaka. Još uvek nisam sigurna da li ju je ona pozvala, ili je devojka čula buku. Nakon što je videla šta se dešava, i da baka ne planira da mi vrati depozit, rešila je da mi pomogne. Otišla je do svog stana i donela mi je 80 odsto od depozita, govoreći da je to njen novac i da je to sve što može da mi da, a da će ona sama izvući od bake taj novac, jer će nju poslušati - priča.

Kako je dalje istakla, nakon što je dobila depozit, ubrzo je uzela kofere, i krenula kod drugarice, ostavivši ovo iskustvo iza nje.

Oglas ponovo objavljen: "Čuvajte se!"

Nakon što je ugledala oglas, i shvatila da baka traži ponovo osobu sa kojom će živeti, morala je da u kratkim crtama u komentaru objasni šta se dogodilo, kako ne bi još neko doživeo nešto slično, ili čak i gore.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.