U poslednjih par dana je dva puta zapalio internet u Srbiji, a retki su shvatili da se radi o istoj osobi

Izvor: B92, 20.Okt.2015, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U poslednjih par dana je dva puta "zapalio" internet u Srbiji, a retki su shvatili da se radi o istoj osobi

Kada se pre nekoliko dana pojavio spot "Halo, Džozefina“ javnost je ostala oduševljena, a samo dva dana kasnije na društvenim mrežama pojavio se snimak mladenaca na bajsu. Iza svega toga krije se ista osoba – Vuk Spasojević.

Tridesetogodišnji Vuk je u intervjuu za PRVA.RS rekao da ga nikada nećete videti u prevozu ili kolima jer za transport uglavnom koristi bicikl.

Tako je i nastala fotka čiji je autor Marko Petrović, a koja je proteklog vikenda oduševila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << građane: Vuk i njegova devojka Sandra na svoje venčanje išli su bajsom, u pratnji zvanica i na opšte oduševljenje prolaznika.

Nisam sportista. Koristim bicikl isključivo kao prevozno sredstvo. Svaki dan idem na posao bajsom i osećaj je odličan! U GSP se ne sećam kada sam ušao. Preporučujem svima koji žele da budu srećni!”

Inače, u intervjuu možete i pročitati šta je Vuk koji je po struci animator rekao o spotu koji prati njegovu transformaciju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(FOTO I VIDEO) MLADOŽENJA NA BAJSU: Ovo je Srbin koji je za 2 dana 2 puta zapalio internet

Izvor: Kurir, 20.Okt.2015

Vuk Spasojević je autor spota "Halo, Džozefina" koji je za par dana videlo više od 200.000 ljudi, a retko ko zna da je on i mladoženja koji se sa svojom mladom i svatovima vozio na biciklu preko Brankovog mosta...BEOGRAD - Na Jutjubu se pojavio spot "Halo, Džozefina (vreme leti kad..)" i momentalno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.