Izvor: Blic, 17.Jan.2018, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ponedeljak 22. januara uz “Blic” poklon knjiga „ ZAŠTO ZATO - Živi svet ”

Ovog januara "Blic" vam donosi poklon knjige iz najlepšeg serijala enciklopedija. U ponedeljak 22. januara uz knjigu o živom svetu naučite sve o biljkama, morskim životinjama, insektima, pticama, sisarima, vodozemcima i gmizavcima.

Da li ste znali da su se pre otprilike dve milijarde godina na Zemlji pojavili prvi tragovi života? Od tada je naš svet počeo da se razvija velikom brzinom. Otkriveno je više od milion vrsta životinja i oko 340.000 vrsta biljaka.

Uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Blic enciklopediju istražite živi svet na našoj planeti i saznajte: Zašto se biljke razlikuju od životinja, zašto dabrovi grade branu, zašto ribe vide i sa strane i mnoge druge zanimljivosti.

Čitajte Blic!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.