U pojedinim regionima u Rusiji očekuje se 43 stepena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2021, 09:27

U pojedinim regionima u Rusiji očekuje se 43 stepena

Natprosečne vrućine na jugu evropskog dela Rusije trajaće do kraja nedelje, izjavio je naučni direktor Hidrometeorološkog centra Roman Viljfand.

On je za RIA Novosti rekao da je vreme opasno i da meteorolozi predviđaju da će temperatura na obali Crnog mora u blizini Sočija biti do 35 stepeni, u Simferopolju do 37, a u Sevastopolju 30-35 stepeni Celzijusa.

U kontinentalnim delovima južne Rusije biće još toplije. Očekuje se da će temperatura u Volgogradskoj oblasti biti do 43 stepena, kao i u Rostovu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RUSIJU TEK ČEKA PAKAO Velike vrućine stižu u pojedine delove zemlje

Izvor: Kurir, 04.Avg.2021

Velike vrućine na jugu evropskog dela Rusije trajaće do kraja nedelje, rekao je direktor Hidrometeorološkog centra Roman Vilfand.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.