U oružanom napadu u školi u Iževsku, u Rusiji, poginulo 13 osoba, medju kojima sedmoro dece

Izvor: Beta, 26.Sep.2022, 14:29

U oružanom napadu u školi u Iževsku, u Rusiji, poginulo 13 osoba, medju kojima sedmoro dece

Broj poginulih u pucnjavi u školi broj 88 u Iževsku, u ruskoj republici Udmurtiji, porastao je na 13, saopštio je Istražni komitet, a medju žrtvama napada je i sedmoro dece."Ranjeno je još 14 dece i sedmoro odraslih", navodi se u saopštenju.Predsednik Udmurtije Aleksandar Brečalov saopštio je da je do sada neidentifikovano lice ušlo u školu i ubilo stražara."Napadač je izvršio samoubistvo. Nosio je crnu majicu sa nacističkim simbolima i fantomku. Nije imao nikakva dokumenta, njegov identitet se trenutno utvrdjuje", naveo je ruski Istražni komitet."Prema preliminarnim podacima, počinilac je bio naoružan sa dva vazdušna pištolja prepravljena da koriste bojevu municiju", napisao je na svom Telegram kanalu Aleksandar Hištajn, šef Komiteta Državne dume za informativnu politiku.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadač sa nacističkim simbolima na majici ubio 15 osoba u školi u Rusiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Sep.2022

Broj poginulih u pucnjavi u školi broj 88 u Iževsku, u ruskoj republici Udmurtiji, porastao je na 15, a medju žrtvama napada je i 11 dece, saopštile su danas tamošnje vlasti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.