Izvor: Blic, 06.Nov.2009, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U operaciji "Gradina 3" uhapšeno 35 ljudi

Trideset pet osoba uhapšeno je jutros u BiH, u okviru akcije suzbijana trgovine drogom, a pronađena je i veća količina droge, oružja i novca, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Stanislav Čađo novinarima u Banjaluci.

On je rekao da je, u akciji pod nazivom "Gradina 3", koju sprovode policije oba entiteta, do sada sprovedena istraga protiv više od 60 osoba, dok se na 70 lokacija na prostoru RS, Federacije BiH i distrikta Brčko vrše pretresi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Policija je do sada zaplenila sedam kilograma skanka, određenu količinu heroina, tableta ekstazi i opreme koja služi za distribuciju narkotika, javila je FENA.

Otkrivena je i veća količina automatskog oružja, različitih vrsta eksploziva, ručnih bombi, pištolja, mobilnih telefona, kao i određena količina novca, za koju se pretpostvlja da potiče od vršenja ovih krivičnih dela.

Akcija "Gradina" počela je da se sprovodi 2008. godine, podseća agencija Federacije BiH.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.