Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Mar.2024, 15:55

U okolini Smedereva zaplenjeno 4.700 litara dizela bez dokaza o poreklu

Policija je u okolini Smederava pronašla 4.700 litara dizela bez dokaza o poreklu i podnela krivičnu prijavu protiv muškarca (37) zbog sumnje da ga je preprodavao na crnom tržištu, saopštila je danas lokalna Policijska uprava.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Smederevu pronađeno 4.700 litara igelalnog dizel goriva

Izvor: Danas, 14.Mar.2024

Policija u Smederevu podnela je krivičnu prijavu protiv muškarca u čijim je prostorijama pronađeno 20 metalnih buradi i jedan plastični bidon sa oko 4.700 litara dizel goriva bez dokaza o poreklu, za koje se sumnja da je preprodavao na crnom tržištu, saopštio je MUP.

Nastavak na Danas...

U Prijepolju iz saobraćaja isključen vozač koji je vozio sa 3,09 promila alhohola u organizmu

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Mar.2024

Policija je u Prijepolju isključila iz saobraćaja muškarca (52) koji je upravljao automobilom sa 3,09 promila alkohola u organizmu, saopštila je danas lokalna Policijska uprava.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.