U novembru konkurs za kreditiranje za nabavku opreme (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 03.Nov.2015, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U novembru konkurs za kreditiranje za nabavku opreme (VIDEO)

Privrednci sa juga Srbije imali su priliku da se upoznaju sa Programom podrške malim i srednjim preduzećima za nabavku opreme, koje sprovodi Ministarstvo privrede, kao i sa novim paketom usluga Privredne komore Srbije i olakšicama koje mogu imati u Upravi carina.
Kako najavljuju iz Ministarstva, konkurs za kreditiranje za nabavku opreme počeće već u novembru.
Vlasnici malih i srednjih preduzeća će već do kraja meseca moći da konkurišu za bankarske kredite u iznosu od >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << 250 000 do 2, 5 miliona dinara, koje mogu da koriste za nabavku opreme, uz pomoć Ministarstva privrede. Još nisu precizirali uslove, niti banke kod kojih će privrednici moći da se zaduže, ali su organizovali edukacije kako da poboljšaju svoje poslovanje.
Privrednicima sa juga Srbije predstavili su i brošuru “Srpska carina u susret privredi” koja, kažu, može da im olakša snalaženje u komplikovanom sektoru carine.
Strategija Ministarstva privrede do 2020. godine predviđa značajno povećanje privredne proizvodnje, a osim finansijske pomoći, podržavaju preduzeća i kroz ovakve radionice, obuke i seminare.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.