Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jul.2013, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađanka poginula u Brčkom

BRČKO - Borka Krivokuća /58/ iz Novog Sada poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na magistralnom putu Brčko - Bijeljina u mjestu Gredice, na istočnom izlazu iz Brčkog.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginula Novosađanka kod Brčkog

Izvor: B92, 14.Jul.2013

Banjaluka -- Borka Krivokuća (58) iz Novog Sada poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na u mestu Gredice, na istočnom izlazu iz Brčkog...Portparol policije distrikta Brčko Halid Emkić rekao je da je do nesreće došlo kada je vozač automobila "volvo", registarskih oznaka BiH, iz...

Nastavak na B92...

Novosađanka poginula u sudaru kod Brčkog

Izvor: Radio 021, 14.Jul.2013

Novosađanka Borka Krivokuća (58) poginula je u saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila na magistralnom putu Brčko - Bijeljina u mestu Gredice, na istočnom izlazu iz Brčkog.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.