U neredima u Resniku povređeni i policajci i građani

Izvor: Glas javnosti, 08.Apr.2012, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U neredima u Resniku povređeni i policajci i građani

BEOGRAD - U neredima u beogradskom predgrađu Resnik povređeno je 11 policajaca koji su zatražili lekarsku pomoć na Vojnomedinskoj akademiji a dva građanina zbrinuta su u Urgentnom centru, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

"Za sada 11 policajaca zatražilo lekarsku pomoć na VMA i dva građanina u Urgentnom centru", rečeno je u MUP-u. Policija je ranije privela četiri osobe na razgovor, a tokom dana privedeno je još osumnjičenih, naveli su u MUP-u.

U Resniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << su izbili neredi zbog postavljanja kontejnera u koje bi trebalo da budu smešteni Romi raseljeni iz naselja Belvil na Novom Beogradu. Meštani Resnika protestovali su juče zbog odluke gradskih vlasti da u njihovo naselje presele Rome iz Belvila.

"Hitna pomoć je prvi poziv primila u 16.04 sati, a policijaci koji imaju uglavnom ogrebotine su prebačeni na VMA", izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.