U nedelju očekujte mraz i maglu

Izvor: B92, 12.Jan.2020, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju očekujte mraz i maglu

U Srbiji će u nedelju ujutro mestimično biti slabog mraza, a u nižim predelima i po kotlinama magle, najavio je Republički hidrometeorološki zavod.

Tokom dana vreme će biti umereno do potpuno oblačno i suvo, a na jugu Srbije je ponegde moguć slab sneg.

Duvaće slab severozapadni vetar, a popodne jugoistočni.

Jutarnja temperatura od minus pet do tri, najviša dnevna od dva do pet stepeni Celzijusa, a u Timočkoj Krajini oko devet stepeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
I u Beogradu će vreme biti oblačno i suvo, u nižim delovima ujutro uz slab mraz i ponegde maglu. Duvaće slab zapadni i severozapadni vetar, a popodne jugoistočni. Jutarnja temperatura od minus tri do jednog stepena, a najviša dnevna do tri stepena Celzijusa.

U Srbiji i u narednih sedam dana biće suvo, s jutarnjim mrazom, a po kotlinama, u nizijama i dolinama reka povremeno s maglom i niskom oblačnošću koja će se ponegde zadržavati tokom dana. Dugde u Srbiji vreme će pretežno biti sunčano, s temperaturom oko i malo iznad proseka za ovo doba godine.



Biometeorološka prognoza za nedelju, 12. januar 2020:


Očekuju se relativno povolјne bioometeorološke prilike. Izvestan oprez se i dalјe savetuje srčanim i psihičkim bolesnicima. Meteoropatske reakcije mogu biti reumatski bolovi i neraspoloženje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.