U nedelju izmenjen saobraćaj u centru Beograda

Izvor: Blic, 03.Jun.2011, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju izmenjen saobraćaj u centru Beograda

Tokom održavanja javnog skupa Udruženja građana "Ekološki pokret Novog Sada", u nedelju, 5. juna, u centru Beograda će biti izmenjen režim saobraćaja.

Za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar kralja Aleksandra ispred Doma Narodne Skupštine, na delu od Takovske do Trga Nikole Pašića, i Dečanska, od Trga Nikole Pašića do Terazijskog tunela.

Tokom održavanja manifestacije, vozila sa linija 24, 26, 27, 37, 44 i 58 će saobraćati izmenjenom trasom- autobusi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << linija 24 i 26 će se u oba smera, umesto preko Trga Nikole Pašića, kretati Kralja Milana, Beogradskom, Bulevarom kralja Aleksandra i dalje svojom redovnom trasom.

Autobusi sa linija 27 neće saobraćati preko Terazija, već će se u oba smera kretati Makedonskom, Svetogorskom, Majora Ilića, 27. marta, Kraljice Marije, Ruzveltovom i dalje svojom redovnom trasom, dok će autobusi sa linija 37, 44 i 58 od Trga republike ići Makedonskom, Svetogorskom, Takovskom, Kneza Miloša i dalje redovnom trasom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.