Užas u Brazilu: Sekirom napao decu; ubijeno četvoro VIDEO

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 16:48

Užas u Brazilu: Sekirom napao decu; ubijeno četvoro VIDEO

Najmanje četvoro dece ubijeno je danas, a četvoro je ranjeno, u napadu na obdanište u južnoj brazilskoj državi Santa Katarina, saopštila je lokalna policija.

Policija je saopštila da je uhapšen 25-godišnji muškarac, ne navodeći detalje, prenosi Rojters.

Iz bolnice u gradu Blumenau navode da je u napadu ranjeno četvoro dece, od kojih najstarije ima dve godine. Lokalni mediji preneli su da je napadač držao sekiru u ruci i da se popeo na zid kako bi ušao u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vrtić, prenosi AP.

Na fotografijama koje je emitovala lokalna televizija vide se uplakani roditelji ispred obdaništa, koje je u privatnom vlasništvu. Brazilski predsednik Luiz Inasio Lula da Silva osudio je na Tviteru napad kao monstrouzan i neprihvatljiv, kao "apsurdani čin mržnje" nad nevinom i bespomoćnom decom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Napad na vrtić u Brazilu, ubijeno najmanje četvoro djece

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Apr.2023

BRAZILIJA - Najmanje četvoro djece ubijeno je danas, a još četvoro je ranjeno, u napadu na obdanište u južnoj brazilskoj državi Santa Katarina, saopštili su lokalna policija i zdravstveni zvaničnici.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.