U napadu na Mićića korišćen C4: EKSPLOZIJA ga izbacila iz auta, a JEDAN POTEZ mu spasao život!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2018, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U napadu na Mićića korišćen C4: EKSPLOZIJA ga izbacila iz auta, a JEDAN POTEZ mu spasao život!

Utvrđuje se da li je napadač izabrao pogrešan automobil

Policija i dalje istražuje napad na Nebojšu Mićića (63), oca glumice i voditeljke Marijane Mićić (35), koji je lakše povređen kada je u utorak u ulici Vojvode Stepe eksplodirala bomba koja je bila postavljena ispod njegovog automobila, najverovatnije C4. To su prvi, nezvanični rezultati istrage, koji nagoveštavaju da je napadač planirao da ubiju žrtvu, a ne da pošalje opomenu!

"Ubila bih se da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mom tati nešto dogodilo...": Voditeljka Marijana Mićić na LEKOVIMA zbog PODMETNUTE BOMBE!

Policija još istražuje ko je meta ovog napada, koji ima sve odluke mafijaškog. Mićić ima staklorezačku radnju i nije u kriminalnim vodama. Auto se pre sedam godina vodio na Marijanu, a sada nije poznat ko je vlasnik.

- Reč je o jakoj eksploziji, kojim je ubijen i Siniša Milić Boske, pre nekoliko meseci na Autokomandi u Beogradu, inače bliski saradnik Luke Bojovića. U oba napada eksploziv je bio aktiviran daljiskim. Međutim Mićić je imao sreće pošto su na "golfu" bili otvoreni prozori. Usled vazduha detonacija je bila toliko jaka da je izbacila Mićića iz auta i to ga je praktično spasilo - kaže izvor blizak istrazi.

"Dečak je odleteo od detonacije...a Marijanin otac je ispao iz vozila": Očevidac OTKRIVA sve DETALJE EKSPLOZIJE!

U ovom trenutku beogradski operativci pokušavaju da utvrde da li je Mićić zaista bio meta napada ili je napadač napravio krupnu grešku kada je reč o indetitetu onoga koga treba da ubije.

Podsetimo, u Ulici vojvode Stepe kod broja 414 na Voždovcu, oko 14 sati došlo je do eksplozije automobila. Tom prilikom povređen je otac TV voditeljke Marijane Mićić.U Hitnoj pomoći su potvrdili da je zadobio lakše povrede i da je prevezen u Urgentni centar, a prema nezvaničnim informacijama, Marijaninom ocu povređena je ruka i bubna opna.

META BOMBAŠKOG NAPADA NIJE BIO OTAC MARIJANE MIĆIĆ!? Jezivo svedočenje komšije koji je video SVE! (VIDEO)

Tom prilikom je i povređen dečak , koji je pao i slomio ruku. Inače, ovo je drugi put za kratak vremeski period da u Beogradu eksplodira automobil, koji imaju bilo kakve veze sa javnim ličnostima. Prošlog meseca razorni eksploziv uništio  je auto Dušice Jakovljević.

Pratite nas i na našem instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.