U napadu bespilotne letelice SAD ubijeno troje terorista u Jemenu

Izvor: Blic, 30.Dec.2012, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U napadu bespilotne letelice SAD ubijeno troje terorista u Jemenu

Tri pripadnika terorističke mreže Al Kaida ubijena su u napadu američke bespilotne letelice na jugu Jemena, saopštili su jemenski bezbednosni zvanicnici, dodajući da je to već četvrti sličan napad ove nedelje u toj zemlji.

Prema rečima zvanicnika, trojica muškaraca ubijeni su dok su se vozili putem u pokrajini Rada in Bajda.

Desetine lokalnih boraca povezanih s Al Kaidom protestovali su zbog napada bespilotnih letelica posle tradicionalnih islamskih molitvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << petkom.

Takođe u oblasti Rada, u napadu bespilotne letelice, prošle nedelje poginulo je dvoje terorista, a još sedmoro u dva napada u jugoistočnoj pokrajini Hadramavt.

Četiri napada bespilotnom letelicom za nedelju dana nije uobičajena pojava u Jemenu, preneo je AP.

Povezane vesti: SAD će proglasiti jednu grupu sirijskih pobunjenika teroristima Uhapšen zbog pokušaja napada na zgradu Federalnih rezervi Jemenska vojska osujetila napad Al Kaide na vojnu bazu Al Kaida poziva na ubistva američkih diplomata Jemenske snage greškom ubile 14 civila

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jemen: Ameri ubli trojicu pripadnika Al Kaide

Izvor: Vesti-online.com, 30.Dec.2012

U napadu bespilotnom letelicom, za koji se veruje da su izvele SAD, u Jemenu su u subotu ubijena trojica pripadnika terorističke organizacije Al Kaida, rekli su jemenski bezbednosni zvaničnici...To je četvrti napad ove nedelje bespilotnim letelicama u Jemenu. Zvaničnici su rekli da su tri čoveka...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.