U modi su grubijani i jake žene

Izvor: Blic, 29.Mar.2011, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U modi su grubijani i jake žene

Najnovije britansko istraživanje sprovedeno na uzorku od 2.000 Britanaca, za potrebe nove verzije popularne igrice "The Sims" pokazalo je da žene u današnje vreme privlače grubijani, a ne kavaljeri, te da se muškarci više ne osećaju ugroženo zbog jakih žena.Čak jedna od šest žena izabrala je Kolina Farela za najpoželjnijeg grubijana, a 20 posto muškaraca za najpoželjniju zločestu djevojku je izabralo Andželinu Žoli.

Rezultati pokazuju da nisu sve žene 21. veka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zagrejane za tradicionalnu fantaziju o vitezu na belom konju, a čak jedna od deset žena priznaje da ljubaznost i kavaljerstvo smatra slabošću (?).

Gotovo polovina ispitanih žena, čak 45 odsto tvrde da moderni, dobro negovani muškarci nisu poželjni za partnere, objašnajvajući da je u ženskoj prirodi da ih privlače čvrsti, grubi i loši momci.

Rezultati su pokazali da žene, čak 60 odsto, privlače ambiciozni muškarci s uticajnim i moćnim profesijama. Uz izgled i mačo stav, žene, dakle, privlači i luksuzni stil života.

Istraživanje je pokazalo da žene teško mogu da odole šarmantnom frajeru, pa se čak 18 odsto žena složilo s tim. Identičan broj žena želi jednostavnog muškarca, 17 odsto bi se zadovoljilo seksepilom, a 16 odsto pripadnica lepšeg pola žele zgodnog tipa.

Najpoželjniji muškarci Kolin Farel Džerard Batler Robi Vilijams Džud Lou Džonatan Majers Žoze Murinjo Kristijan Bejl Deni Dajer Rasel Brend Sajmon Kovel

Shodno ovom istraživanju na listi najpoželjnijih grubijana, na prvom mestu, sa 17 odsto glasova se našao Kolin Farel, a sledi ga Džerard Batler sa 16 odsto glasova. Treći na lsiti, sa 15 odsto glasova je Robi Vilijams, a devet odsto glasova ima Džud Lou. Potom idu Džonatan Rajs Majers s osam odsto, a šest odsto glasova imaju Žoze Murinjo, Rasel Brend Kristijan Bejl, Deni Dajer i Sajmon Kovel.

Ni muškarci ne beže od jakih žena, takozvanih zločestih djevojaka. Dve trećine muškaraca se izjasnilo da ih privlače žene s dobrim i moćnim poslovima, pokazujući da tradicionalne vrednosti gube primarnost na tom polju.

Čak 66 odsto muškaraca želi jake i nezavisne žene.

Najpoželjnije žene Andželina Žoli Megan Foks Šarlot Čurč Sijena Miler Lili Alen Kristina Agilera Lindzi Lohan Britni Spirs Paris Hilton Nikol Riči

Top deset zločestih devojaka prema tom istraživanju čine Andželina Žoli sa 20 odsto glasova, Megan Foks sa 13 odsto glasova, Šarlot Čurč sa 12 odsti glasova i Sijena Mler sa deset odsto glasova.

Na listi su još i pevačice Lili Alen i Kristina Agilera, nestašna Lindzi Lohan ali i nezaobilazna Britni Spirs koja je dobila šest odsto glasova.

Ni ova lista nije prošla bez Paris Hilton ali ni bez glumice Nikol Riči.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.