Izvor: Nezavisne Novine, 06.Sep.2017, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U međunarodnoj operaciji zaplijenjene skoro četiri tone marihuane

TIRANA - U međunarodnoj operaciji borbe protiv narkotika koju su izvele italijanska Guardia di Financa, italijanski Carabinieri i albanska Državna policija, u srijedu su zaplijenjene tri tone i 992 kilograma marihuane na jahti sa zastavom Sjedinjenih Američkih Država (Delaware), saopšteno je iz Državne policije Albanije.

Guardia di Financa je zaplijenila plovilo i uhapsila tri albanska državljanina na jahti koja se kretala ka italijanskim teritorijalnim vodama u Viesteu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << izvještava albanska novinska agencija ATA.

Iz albanske Državne policije su istakli blisku saradnju s italijanskom Guardia di Financa i italijanskom policijom, kao i intenzivnu razmjenu informacija s policijom Crne Gore na otkrivanju krijumčarenja narkotika.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Albanija: Zaplenjene četiri tone marihuane

Izvor: Blic, 07.Sep.2017, 00:50

U međunarodnoj operaciji u kojoj su učestvovale italijanska i albanska policija zaplenjene su tri tone i 992 kilograma marihuane na jahti pod američkom zastavom, saopštila je albanska policija...U okviru operacije uhapšena su tri albanska državljanina na jahti iz Delavera, koja je plovila ka italijanskim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.